Over ons
Welkom bij Hoda Wonen

Hoda Wonen is dé interieurspecialist van Nijkerk. Een familiebedrijf waarbij het oog voor detail van ons team echt een verschil maakt. In onze winkel vind je een ruime collectie in verschillende typen vloerdekking, harde vloeren, raamdecoratie en zonweringen van bekende fabrikanten die een hoge kwaliteit garanderen. Bovendien helpen onze interieurspecialisten je graag bij het maken van de juiste keuze. 

Ons team

Na de opening van de eerste winkel in Amersfoort in 1979, startte Hans van Daatselaar in 1985 met zijn vrouw Marianne woonwinkel Hoda in Nijkerk. Sindsdien stroomt de liefde voor de winkel en de producten door de aderen van de familie Van Daatselaar. Zoon Bas en schoondochter Heleen namen de winkel in 2013 over en staan nu samen aan het roer van Hoda Wonen...echt een familiebedrijf dus! Met een achtergrond als interieurbouwer en styliste vormen zij samen met stoffeerder Bas en adviseurs Marianne, Barbera en Silvia een creatief en ruimdenkend team.

Bas & Bas – onze stoffeerders

Dit zijn Bas & Bas, onze stoffeerders met jarenlange ervaring en liefde voor het vak. Vakmanschap herken je aan de details, logisch dus dat het leggen van een nieuwe vloer of het monteren van raamdecoratie bij ons met zorg word gedaan! Bas en Bas werken bovendien met de nieuwste materialen en technieken zodat jouw aankoop optimaal tot zijn recht komt.